Stichting MTB Lauwersmeer

Op vrijdag 4 september is de stichting MTB Lauwersmeer opgericht.
De stichting heeft als doel samen met de gemeente de Marne en ondernemers een MTB baan te realiseren en te promoten in dit recreatiegebied. Het onderhoud van de baan is een speerpunt van de stichting. Uiteindelijk hoopt de stichting zo op een geweldige MTB baan.

De gemeente subsidieert de aanleg van de baan en Staatsbosbeheer, als belangrijkste grondeigenaar maakt de aanleg mogelijk. Een belangrijke voorwaarde is de waarborging van het onderhoud van de baan. De stichting is in het leven geroepen om een groep vrijwilligers bijeen te krijgen voor dit onderhoud. Er hebben zich al een hoop enthousiastelingen gemeld. Natuurlijk zijn meer vrijwilligers zeer welkom. Wie graag een handje mee wil helpen kan zich aanmelden op onze pagina

Uiteraard is de stichting nog op zoek naar sponsoren. Ook zij kunnen zich melden op de Facebook pagina of mailen naar info@mtblauwersmeer.nl

Categorieën Geen categorie
%d bloggers liken dit: